Grote Clubactie -

Grote Clubactie

Grote Clubactie

De aftrap van de Grote Club Actie 2023 is op zaterdag 23 september 2023 
 

De zomervakantie is weer voorbij en dat betekent dat de Grote Clubactie weer van start gaat. Met elkaar zoveel mogelijk loten verkopen voor onze vereniging KV Madjoe!!

Het DOEL waar we het geld voor willen gebruiken:

Een overkapping/veranda aan het clubgebouw

Op zaterdag 23 september krijgen de jeugdleden van de B- t/m de F-teams hun lotenboekje van de Grote Club Actie met een handige, persoonlijke QR-code.

 

Doe allemaal goed je best er zijn heel veel mooie prijzen te winnen, bij de verkoop van loten!!

• In elke leeftijdscategorie wordt er gekeken wie er de meeste loten heeft verkocht. Deze personen winnen een mooie prijs!!
• Iedereen die 25 loten of meer verkoopt, krijgt een medaille van de GCA.
• Iedereen die 40 loten of meer verkoopt, krijgt een voucher voor een gratis bal EN maakt automatisch kans op een van de vele prijzen van de GCA.
• Het Madjoe-team dat het origineelste filmpje maakt met betrekking tot het verkopen van clubloten, stuurt dit filmpje door naar Romi van der Zwan (06 20667042) of mailt dit naar gca@kvmadjoe.nl . Het filmpje wordt door de commissie gedeeld op social media en zo kun je kans maken op een Top1Toys cadeaubon.

 

SUCCES ALLEMAAL !! WE REKENEN OP JULLIE FANTASTISCHE INZET !!

 

Is je lotenboekje vol en heb je een nieuw boekje nodig, deze kan je ophalen bij Bankijkerweg 159, Bloemenlust 8 of Acaciapad 10.

 

3915_grote-clubactie_large-640x360.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!