Bardiensten

Beste Madjoe-vrijwilliger,

Hieronder het nieuwe schema voor de kantine.

Mocht je een keer niet kunnen, is het de bedoeling dat je zelf vervanging zoekt of ruilt.

Van sommige ouders zit er inmiddels een zoon/dochter in de A-junioren en is het mailadres nog van de ouders. Het is de bedoeling dat vanaf de A-junioren zij zelf de kantinediensten draaien. Uiteraard mag een ouder dit overnemen.

Korte uitleg:

Elke zaterdagochtend zal er iemand zijn die de kantine komt openen en zal helpen met opstarten. Bij hem/haar kan je ook terecht voor vragen.

Voor de tussen-shift heb ik geprobeerd om in elk geval 1 ‘ervaren’ ouder in te roosteren, omdat er over het algemeen dan niemand aanwezig is. Uiteraard zijn er voldoende leden aanwezig die wel iets weten.

In de la ligt een handboek met diverse instructies over bv het koffiemachine, frituurpan…

De laatste shift is voornamelijk door eigen leden en daarbij wordt vanaf ca. 15uur alcohol geschonken. Voor de verkoop van alcohol is een certificaat nodig. Deze is heel makkelijk en gratis online te behalen.  E-learning 'Verantwoord alcohol schenken' - NOCNSF

Er wordt regelmatig gecontroleerd door de gemeente (mystery guest) of wij schenken aan jongeren onder de 18 jaar. De boete is een kostbaar iets voor ons als kleine vereniging.

Voor iedereen is er kleding beschikbaar. Een schort of polo ligt in de witte kast onder de kassa. Na afloop mag deze in de wasmand. De mand staat in de technische ruimte naast de kleedkamer van de scheidsrechter.

Tijdens de rust van alle jeugdwedstrijden stellen wij limonade ter beschikking. Voor de junioren/senioren thee, indien gewenst. Het wedstrijdprogramma per zaterdag zit in het handboek.

Bekers en draagbladen liggen in de lade. De teams kunnen dit zelf ophalen bij de bar. Zouden jullie wel de bladen terug willen halen? Of vragen of ze het willen terugbrengen.

Ook is er voor elke scheidsrechter een gratis drankje. Willen jullie die noteren op een apart blaadje en in/bij de kassa leggen?

In de kantine staat een mini-korfbalpaal (of een zwarte emmer) waar de lege plastic flessen in kunnen. Na verkoop, inclusief statiegeld, kan men de lege fles aan de vereniging doneren of zelf meenemen naar huis.

Wij geven géén statiegeld terug.

Voordat de shift voorbij is, zouden jullie een rondje vuilnisbakken willen doen? In de la liggen de vuilniszakken of anders in de technische ruimte. De volle zakken kunnen in de grijze container bij de fietsenstalling.

In het sleutelkastje in het voorraadhok ligt een grote gebogen moersleutel voor de groene vuilnisbakken tegen de hekken aan.

Als laatste een verzoek om kleine kinderen zoveel mogelijk voor de bar te houden. Dit i.v.m. de veiligheid.

Alvast dank voor jullie inzet. Opmerkingen en aanvullingen hoor ik graag.

Groet,

Miranda Glasbergen

KV Madjoe

Schema kantinedienst voorjaar 2022