Kangoeroes -

Kangoeroes

Kangoeroes

DSC07208.jpg


De Kangoeroe Klup is een groep voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 6 jaar. Bij de Kangoeroe Klup willen wij de kinderen spelenderwijs kennis laten maken met sport en bewegen. Hierbij leren de kinderen samenspelen, mikken, gooien/vangen, tik- en renspelen. Daarnaast ontwikkelen zij de fijne en grove motoriek.

De Kangoeroe Klup is een leuke en gezellige groep voor jongens en voor meisjes. Een training duurt 45 minuten. Tijdens de training is er een rustpauze, waarin wij met elkaar limonade drinken. Rond de feestdagen worden er speciale activiteiten voor de Kangoeroes georganiseerd. 

Uw kind is van harte welkom om een keertje kennis te maken met de Kangoeroe. Kom gerust langs bij een van de trainingen. Het overzicht van de training staan bij de nieuwsberichten op de site. 

Na een aantal wentrainingen kunt u uw kind opgeven en zal deze lid zijn van de Kangoeroe Klup. Uw Kangoeroe wordt dan officieel lid van de Madjoe en van de KNKV (Koninklijke Nederlandse Korfbal Verbond). Na de aanmelding ontvangt uw kind een Kangoeroe shirt thuis. De kosten zijn 52,50 euro per jaar. 


Voor eventuele vragen of interesse kunt u altijd mailen naar Carmen en Mariska via kangoeroes@kvmadjoe.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!